Анализ на Виктория Георгиева за Труд Наближава София Прайд. Превърналото се

...
Анализ на Виктория Георгиева за Труд Наближава София Прайд. Превърналото се
Коментари Харесай

Координатор детска сцена на София Прайд? А Закрила на детето къде е?

Анализ на Виктория Георгиева за „ Труд ”
Наближава София Прайд. Превърналото се към този момент в традиция събитие, започва през 2008 година Помните ли по какъв начин стартира всичко? Младежи, танцуващи измежду дъга и апели за обич, които говореха и пееха за тъждество. Пропагандиращи сякаш единствено любов, скрити зад изречения като: „ Няма ужасно, това е просто обич “ и „ Любовта побеждава. Винаги. “ С напредването на годините зачестиха и жалванията на участниците - били преследвани, обиждани, бити. Оплакванията постоянно провокират състрадание. Винаги. И то не закъсня. Появиха се хиляди спасители, които солидарно с ЛГБТИ общността започнаха да се кичат със знаменца, профилните им фотоси засияха в цветовете на дъгата (символ, който ЛГБТИ безусловно си присвоиха от децата), появиха се деятели и партии, които намерено застанаха зад идеята.

14 години по-късно не просто се приказва за тъждество, обич и приемане, настояванията са за гей бракове, летят наставления, стига се до закани към някои страни. Миналата година Екологичен потенциал одобри резолюция, че „ Европейски Съюз би трябвало да отстрани всички спънки, с които се сблъскват ЛГБТИК лицата при упражняването на главните им права “. Парламентът прикани за процедури за определяне на нарушавания, правосъдни ограничения и бюджетни принадлежности против Полша и Унгария. Щото не слушкат и не следват стадото.
Опасността сама по себе си не е в това, че двама души от един пол ще могат да сключат брак, тъй като тези хора по този начин или другояче живеят дружно, спят дружно, забавляват се дружно и т. н. Техен избор, въпреки и недопустим за всички. Проблемът е, че апетитът идва с яденето.

Все по-често се упорства и за осиновяване на деца. Целта през цялото време са точно те. Било посредством детски книжки или филми, посредством говорене или лекции, посредством чудесно проведени и добре финансирани мероприятия, се организира целенасочена акция, целяща да размие усещанията на подрастващите, чрез умели внушения. Индоктринирането стартира от най-ранна детска възраст, тъй като точно децата са слабото звено, което най-лесно може да бъде подлъгано. Факт е и целенасоченото сексуализиране на атмосферата на така наречен прайд, и това си пролича предходната година - както от полуголите реализатори, по този начин и от продажбата на всевъзможни предмети във формата на фалоси. Който не е видял фотоси от предишни такива събития, да го направи. Факт е и насочването на уредниците и сходните им към учебните заведения, децата и малолетните.

А тази година за пръв път ще има и детска сцена. Колко благо, нали? Обяснението на уредниците е, че някой би трябвало да забавлява и да се грижи за децата, които са на София Прайд. Но по какъв начин тъкмо ще ги забавляват, с какви пособия и какво ще им коментират, и най-важното - какво изобщо търсят деца на сходно място, умишлено се премълчава.

Отварям скоба - с всяка последваща проверка на МКБ (Международната подготовка на болестите) и ДСН (Диагностичен и статистически справочник на психологичните разстройства) от ден на ден се съкратява дистанцията сред норма и патология, като в един миг границата изцяло ще отпадне и извращенията ще станат част от нормата. Това в действителност е и най-краткият и легален път за легитимиране на патологиите. В МКБ 10 и ДСН 4 има категория „ парафилии “. Под парафилия се схваща някаква полово отклоняване - перверзия, перверзност. Според новата ДСН-5 „ парафилия “ отпада, за МКБ 11 още не е безусловно несъмнено. Във ДСН е „ парафилно разстройство “. А Световната здравна организация (СЗО) извади транссексуалността от раздела на парафилиите. Макар и към момента скрито, в някои конгреси и даже стени в обществените мрежи на лгбти апологети, към този момент се намират и екземпляри, водещи диспути за... педофилията. Да, добре прочетохте. И не е учудващо, тъй като от класификациите отпадат също фантазиите и помислите. С други думи, в случай че няма деяние, се касае за безопасен полов интерес, който е нечовешко да бъде систематизиран като проблем и няма да бъде диагностициран. Такъв човек не би трябвало да бъде именуван и педофил, човешко е да си показва по какъв начин прави полови дейности с някое бебе да вземем за пример.

Другият основен миг е, че зад всевъзможни дела и мероприятия, касаещи правата и настояванията на ЛГБТИ, непроменяемо застават плеяда от устойчиво финансово подплатени (обикновено от непознати донори) НПО-та, като забавното е, че някои от тях работят и в областта на правата на дамите и децата. Как тъкмо правата на дамите и децата се припокриват с тези на гейовете, транссексуалните и впрочем, е въпрос, чийто отговор е хем сложен, хем обикновен. Труден, тъй като рационалният отговор е - по никакъв начин, нямат нищо общо. Елементарен, тъй като крайната цел е ясна - децата.

Пишейки за деца, няма по какъв начин и не би трябвало да пропуснем навлизащата в някои страни процедура да се дават хормонални блокери на деца с полова дисфория преди пубертета. Темата е относително непозната в България, само че в последната година стартира да се покрадва в всякакви полемики, касаещи правата на ЛГБТИ. Различни деятели пишат, че поддържат правото на самоопределяне на всеки. И на децата. Децата, които не са толкоз интелектуално зрели, с цел да взимат сходни извънредно съществени и определящи по-нататъшния им живот решения.

Все по-настойчиво ни се постановат верните полезности, прикрити зад „ права “, „ хуманизъм “, „ тъждество “, а всеки съперник, незабавно бива жигосан като хомофоб. Парадите, демонстрациите и настояванията не пазят правата на гейовете, а промотират политическа идеология, пагубна за децата. Социалните мрежи също са в ролята на проводник на тази идеология - youtube, tiktok и т. н. насърчават младежите не просто да са разнообразни, а да са транс, да са queer, тъй като това е cool.
Всъщност по никакъв начин не е куул, а безусловно е животозастрашаващо за децата да бъдат облъчвани по толкоз нападателен метод. Според изследване, направено в Съединени американски щати, 40% от младежите с ексцентрична полова ориентировка, съществено са обмисляли самоубийство за последната година. Това в действителност не е някаква вест - хората, част от тези групи, обичайно са по-лабилни душевен. Какво остава за по-младите.

И в действителност тази „ детска сцена “, която по този начин интензивно се промотира от уредниците на София Прайд, е следващата стъпка от индоктринирането на подрастващите мозъци - без значение дали с песни, танци, нападателна изразителност, филми, книжки или по различен метод.

Което пък поражда напълно резонното запитване, Държавната организация за протекция на детето, която е длъжна да прави мониторинг и надзор за съблюдаване правата на детето, за какво не си е свършила работата? И ще благоволи ли да си мръдне пръста, тъй като правата на ЛГБТИ общността би трябвало да свършват там, където стартират правата на децата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР